Robert & en blondin?!

På dagarna, filmar  Robert Pattinson i New York City sin senaste film, den romantiska drama remember me. Och när det är mörkt hänger Robert ute i Manhattan nattliv i en hoodie som gömmer diskret hans hår.

Roberts , favorit bar, black and white , i East Village.

"Han ler och skrattar och bara ha en god tid med sina vänner, säger en källa . "Han verkade verkligen avslappnad och inte verkade oroa sig för människorna omkring honom."


Vare sig det är under en  middagen på Bowery Hotel eller skålar en kompis födelsedag på en annan East Village lounge, Stuga,  så är Pattinson är alltid lekfull. "Han är mycket mycket lekfull säger en källa, trots den förödelse han möter varje eftermiddag när alla folkmassor runt Remember Me uppsättning. "Han är som den killen som alla vill umgås med."

Twilight costar Kristen Stewart är för närvarande i  i LA, men Pattinson är härdiga saknas för potentiella ledande kära i New York. Den aktör har hängt med skådespelerskan kompis Camilla Belle - paret hade festat den  17 juni - och umgås med Remember Me costar Emilie de Ravin: Den 19 Juni så hade Rob och Eemlie filmat  på Rockaway Beach

"Något Romantic"
Tidigare denna månad  sågs Pattinson  på en bar med vänner, men med särskild hänsyn till en  blondin som talade med utländsk brytning. "De satt bredvid varandra  och han lutade  sig nära henne, berättar en observatör. "De viskar till varandra hela natten. Det syntes tydligt att han intresserad   av henne."

Pattinson gick ofta över till baren och beställde drinkar för tabellen - tills det blev dags att gå vidare. Pattinson och hans kvinnliga vän  höll  händer och hoppade en taxi tillsammans. "Det var definitivt något romantiskt händer, säger ögonvittnen.





(Översatt)  Nej fy! Kommer alltid hålla på Kristen & Rob. Så det så!




Söta Rob!!




Kramar Evelina! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0